Produkty dla meksykański ryż (3)

Otręby pszenne

Otręby pszenne

Wolny od melaminy Nadaje się do paszy Nadaje się do spożycia przez ludzi Wolny od dziwnych zapachów i żywych owadów.
Nasiona sezamu

Nasiona sezamu

Nasiona sezamu to wszechstronny składnik dostępny w różnych kolorach, w tym białym, brązowym, czarnym, czerwonym i żółtym. Nasiona te są odłuskane, aby usunąć czarną skórkę przed pakowaniem, przy czym ciemniejsze nasiona oferują najwięcej smaku. Nasiona sezamu mają orzechowy, świeży smak, który eksploduje w ustach, i są powszechnie używane jako posypka do chleba i bułek. Są również posypywane sałatkami i potrawami stir-fry w kuchni azjatyckiej. Mielony sezam jest głównym składnikiem Tahini, podstawowej pasty na Bliskim Wschodzie, i jest używany w batonikach nasiennych, daniach z kurczaka oraz potrawach ryżowych.
Mąka sojowa

Mąka sojowa

Przedmioty wymagane w standardzie Wynik Wygląd Jasnożółty do jasnobrązowego Zgodny Białko surowe 46% min 46,15% Tłuszcz surowy 1,0% min 1,10% Błonnik surowy 3,0% max 2,20% Wilgotność 10% max 8,22% Wapń 0,20% Fosfor 0,65% Całkowite aminokwasy 4,50% Całkowite składniki odżywcze strawne 73% min 78,00%